top of page

TV Beslag med og uden arm

 

 

 

Der er mange forskellige producenter af TV beslag til at hænge fjernsynet op med.

Harmony

Vælg et Harmony TV Beslag til at hænge din skærm op på væggen, hvis du vil være sikker på at få et vægbeslag til fjernsynet som er i super god kvalitet og samtidig er en billig løsning.

 

Med et tv beslag fra Harmony har du mulighed for både at få et beslag med eller uden arm, så fladskærmen kan være klistret helt op ad væggen når det er hængt op, eller det kan trækkes ind og ud samt drejes så det kan tilpasses til den rette vinkel i forhold til hvor man sidder og ser fjernsyn.

Spektra

Spektra er en anden producent af rigtigt gode skærmbeslag til at hænge fladskærmen op på væggen med. Med et Spektra vægbeslag får du ligesom med et Harmony vægbeslag et fornuftigt produkt til en billig pris.

 

Skal du have et helt unikt beslag til dit TV så laver Spektra nogle anderledes vægbeslag som er værd at tage et kig på .

2010 - present

2010 - present

Der findes nogle forskellige forhandlere af både Harmony og Spektra vægbeslag, men jeg kender kun et sted hvor du kan finde begge mærker. Det er en online webshop som du finder på www.sjovepriser.dk hvor du udover de mange beslag og ophæng til fjernsyn og fladskærme også finder en række andre sjove produkter som lyskæder, stylus penne og andet tilbehør til smartphones og tablets.

Forhandlere

Biography

bottom of page